TempNor Group Oy on pohjois-suomalainen yritys, joka on erikoistunut henkilöstöpalveluiden ja kiinteistöpalveluiden tuottamiseen Suomessa ja Pohjoismaissa. Ideologiana on tuottaa palvelut ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti siellä, missä asiakaskin on -kotikonnuilla. Paikallisena “puhumme samaa kieltä” ja ajatuksemme kohtaavat helposti.

Luottamus tulee olla hankittua ja toiminnan perustua läheisiin henkilösuhteisiin TempNor Group Oy:n henkilökunnan ja asiakkaan välillä. Eettinen vastuullisuus on tärkeää sekä henkilöstöpalveluiden että kiinteistöpalveluiden toimialoilla. Vastuullisuutta on myös se, että henkilökuntamme on työtaidoiltaan alan ja toimialueen korkeinta tasoa, joka on hankittu koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta.

TempNor Group Oy:n toimialat ovat henkilöstö-, kiinteistö- ja rakennuspalvelut. Nämä kaikki palvelut saatte käyttöönne saman katon alta.

logo_isannointiliitto

Henkilöstöpalvelut työnantajille

Vuokratyö

Vuokratyö on joustava tapa hoitaa yrityksen ruuhkahuiput tai kenties löytää se helmi pitempi aikaiseen työsuhteeseen monien joukosta. Oikean henkilön löytyminen oikeaan aikaan luo yrityksellenne kustannustehokkuutta ja paikallisena toimijana tunnemme alueemme ja sen ihmiset.

Talousalueemme pisimmän kokemuksen alalta annamme mielellämme käyttöönne. Ottaessanne käyttöön palvelumme henkilöstövuokrauksesta, voitte itse keskittyä omaan osaamiseenne välttyessänne hakuprosessilta. Myös mahdolliset sairaustapausten kustannukset jäävät meidän kontollemme. Asiakasyrityksen tehtäväksi jää vain työnjohto ja opastus sekä työtuntien hyväksyntä, jota varten annamme tunnukset Extranet- järjestelmäämme.

Vuokratyön toimialat

Välitämme henkilöstöä lähes kaikille toimialoille, lyhyt- ja pitkäaikaisiin tehtäviin:

TEOLLISUUS
Pitkä ja vahva kokemuksemme vuosien ajalta takaa teille mm. neulojia, saumaajia, hitsaajia, koneistajia ja asentajia esim. vaatealantehtaisiin ja metalliteollisuuteen, mitään teollisuusalaa pois sulkematta. Vuokraamme ja rekrytoimme sekä suomalaisia että ulkomaisia työntekijöitä. Työnjohdon rekrytointi on myös alaamme.

KAUPPA
Välitämme työntekijöitä erilaisiin tehtäviin kaupan alalle; kassoihin, erikoistavaraosastoille, hyllytykseen ja logistiikkaan. Kaupan alalla työntekijän sosiaaliset taidot ammattitaidon lisäksi ovat hyvin tärkeitä.

RAKENNUS
Rakennusmies, rakennusapulainen, rakennus-siivooja, kirvesmies, muurari ovat esimerkkejä kirjosta ammattilaisia, joita rakennustyömailla tarvitaan. Myös näihin tehtäviin käytämme tarvittaessa työvoimaa myös ulkomailta, jos kotosuomesta ei löydy.

TOIMISTO
Toimistoalalla on monia erilaisia tehtäviä. Välitämme mm. taloushallinnon, sihteerin, asiakaspalvelun ja puhelinvaihteen osaajia.

HOTELLI, RAVINTOLA, CATERING
Hotelliala on ala, jolle on tyypillistä varmistaa vuokratyövoiman nopea saatavuus. Tarjoilijoiden, kokkien, sali- ja keittöapulaisten ammattitaidosta ei kuitenkaan tingitä.

Rekrytointi

Rekrytointitoimeksiannossa etsimme parhaimman osaajan tehtävään kartoittamalla tarkoin työntekijän vahvuudet ja ominaisuudet. Prosessiin käytämme hakukanaviamme, haastatteluprosesseja ja soveltuvuustestejä, joilla seulomme antamienne kriteerien perusteella juuri oikean henkilön oikeaan tehtävään. Työntekijän ja Sinun väliseen kemiaan emme voi vaikuttaa, joten sinä teet kuitenkin lopullisen valinnan. Ja jälleen yrityksenne voi keskittyä omaan osaamiseensa ja jättää hakuprosessi luottavaisin mielin osaaviin käsiimme.

Kansainvälinen työvoima

Tietyillä aloilla kasvava työvoimapula ajaa tarpeeseen kansainvälisestä työvoimasta. Kumppanuutemme takaa sen, että hoidamme puolestanne kaiken työvoiman välittämisestä ulkomailta yritykseenne. Tämä kattaa työvoiman ammattitaidon kartoittamisen jo kohdemaassa, maahanmuuton järjestelyt ( matkustus, työlupa ja muut asiakirjat, asunto, pankkitilit yms.). Autamme ulkomaisia työntekijöitä sopeutumaan Suomeen ja suomalaiseen työkulttuuriin. Yhteiskuntavastuullisuutemme toiminnassamme takaa, että maksamme palkan suomalaisen TES:n mukaan suomalaiselle pankkitilille. Verot ulkomainen työntekijä maksaa suomeen. Luonnollisesti olemme vakuuttaneet myös ulkomaiset työntekijät suomalaisessa vakuutusyhtiössä. Eli kohtelemme heitä samoin kuin suomalaisiakin työntekijöitä ja he saavat samat edut kuin suomalaisetkin työntekijämme.

Lähtökohtamme kuitenkin on, että etsimme työntekijää ensin suomesta ja jos ei oikeaa ja osaavaa henkilöä löydy, käynnistämme prosessin kansainvälisesti.

Henkilöstöpalvelut työntekijöille

Työntekijänämme on sinulla mahdollisuus avata uusia ovia urataipaleellasi. Haemme sinulle oman alasi töitä tai töitä, jotka vain soveltuvat sinulle ja ovat sinusta aina olleet kiinnostavia. Tarjoamme osa-aikaisia tai pitempiaikaisia töitä, oman elämäntilanteesi mukaan. Sinä päätät ja mitään sanktioita ei tule vaikka kieltäytyisitkin tarjouksestamme! Laaja asiakasyritysmäärä tarjoaa sinulle hyvän valikoiman osaamistasi vastaavia työpaikkoja.

 

Työhaastattelussa ja ennen töiden alkua käymme tarkasti läpi, mitkä ovat oikeutesi mitä kaikkea työsuhteeseesi liittyy. ( esim. palkka muodostuu kulloinkin sovellettavasta TES:sta ja molemmilla osapuolilla on oikeus ja velvollisuus toimia sen mukaan). Perehdytämme sinut aina ennen uutta työtäsi antamalla käytännön ohjeet työtuntien ilmoittamisesta ym. erillisessä Aloituspaketissa, josta saat hyödyllistä käytännön tietoa. Työpaikasta riippuen annamme sinulle myös työvaatetuksen.

muistilappu2

Ilmoittautuessasi TempNor työntekijäksi, saat tunnukset Extranet-järjestelmäämme, missä voit ilmoittaa tehdyt työtuntisi ja vaikka päivittää tietojasi. Sieltä myös näet ja vaikka tulostat tekemiäsi työtunteja.

Kiinteistöpalvelut

TempNor Kiinteistöpalvelut kattaa isännöinnin ja kiinteistönvälityksen.

Tempnor on yksityinen, muista kiinteistöpalveluja tuottavista yrityksistä riippumaton, pohjoissuomalainen isännöintiä ja kiinteistönvälitystä tarjoava yritys.

Olemme aidosti paikallinen ja toimintamme perustana on vahva halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Paikallisuus ja asiakaslähtöisyys mahdollistavat yksilöllisesti räätälöidyt sopimukset ja palvelukokonaisuudet. Aluetuntemuksemme on ensiluokkaista ja yrityksemme on sekä isännöinti- että kiinteistöliiton jäsen.

Palvelumme tuotetaan ammattitaidolla ja liittojen ohjeistusten, hyvää välitystapaa ja isännöinnin eettisiä ohjeita noudattaen. Riippumattomuutemme takaa taloyhtiöille vapauden valita ja kilpailuttaa yhteistyökumppanit aina sähköntoimittajasta remonttien valvojaan asti.

Isännöinti
Kodin hankinta on elämän suuria sijoituksia. Ammattitaitoinen isännöitsijä varmistaa, ettei sijoituksenne arvo katoa. Hyvin hoidetun taloyhtiön osakkaana voitte olla huoletta, sijoituksenne on turvassa. Lue lisää isännöinnistä »

Kiinteistövälitys
Jos kuitenkin olet luopumassa nykyisestä kodistasi, auttaa Tempnor sinua saamaan parhaan mahdollisen hinnan nykyisestä osakkeestasi. Ostajan etu on saada taloyhtiöstä mahdollisimman tarkat ennakkotiedot, isännöintimme kautta se onnistuu vaivatta ja ostopäätös on helppo tehdä. Lue lisää kiinteistövälityksestä »

Taina Korkeamaa
Isännöitsijä, kiinteistönvälittäjä,
LKV, IAT
Puh. 040 678 5476
taina.korkeamaa(at)tempnor.fi

Tomi Alapartanen
Myyntipäällikkö
Puh. 040 678 5477
tomi.alapartanen(at)tempnor.fi

kimaralogo

Alueesi Kimara-edustajasi:

tomi.alapartanen (at) tempnor.fi
p. 040678 5477

Lisätietoa:
www.kimara.fi

kimara_esitteet

tilaakimara

Yhteydet

TempNor Group Oy, Kauppakatu 16, 95400 Tornio

Sähköpostiosoitteet muodossa etunimi.sukunimi (at) tempnor.fi

Jari Alapartanen

Toimitusjohtaja

Henkilöstöpalvelut, Kiinteistönvälitys
040 678 5475

Tomi Alapartanen

Myyntipäällikkö

Kiinteistönvälitys, Henkilöstöpalvelut
040 678 5477

Taina Korkeamaa

Isännöitsijä

Kiinteistönvälitys, Henkilöstöpalvelut
LKV, IAT
040 678 5476

Leila Säärelä

HR-Koordinaattori

040 678 7826