Töihin TempNorille

Haet sitten oman alasi töitä tai töitä, jotka ovat sinusta aina olleet kiinnostavia, TempNorin työntekijänä sinulla on mahdollisuus avata uusia ovia urataipaleellasi. Tarjoamme elämäntilanteeseesi sopivia joko osa-aikaisia tai pidempiaikaisia töitä ja sinulle tarjotun työtehtävän voit ottaa vastaan omien mahdollisuuksiesi mukaan. Laaja asiakasyritysmäärä tarjoaa sinulle hyvän valikoiman osaamistasi vastaavia työpaikkoja.

Haastattelemme sinut ennen töiden alkua ja käymme tarkasti läpi oikeutesi ja velvollisuutesi, ja mitä kaikkea työsuhteeseesi liittyy. Sopivan työpaikan löydyttyä perehdytämme sinut antamalla ohjeet työtuntien ilmoittamisesta ym. käytännön asioista. Työpaikasta riippuen annamme sinulle myös työvaatetuksen. Palkka muodostuu kulloinkin sovellettavasta ko. alan työehtosopimuksesta ja molemmilla osapuolilla on oikeus sekä velvollisuus toimia sen mukaan. Kaikki tärkeät ohjeet löydät Työntekijän muistilistasta.

Sopivan työn löydyttyä ilmoitat tehdyt työtuntisi, päivität tietojasi ja tulostat tekemäsi työtunnit Extranet työntekijöille -palvelussa. Aloittaessasi saat tunnukset palveluun.

Asiakasyritys käyttää työtuntien hyväksyntään ja tarkistamiseen Extranet asiakasyrityksille -palvelua. Annamme tunnukset palveluun rekrytointitoimeksiannon yhteydessä.

 

Aloita täyttämällä työhakemuksesi

 

Aloita