Etsitkö paikallista ja luotettavaa isännöintipalvelua?

Pyydä tarjous

Elämäsi suurin sijoitus?

Kodin hankinta on elämän suuria sijoituksia. Ammattitaitoinen isännöitsijä varmistaa, ettei sijoituksenne arvo katoa. Hyvin hoidetun taloyhtiön osakkaana voitte olla huoletta, sillä sijoituksenne on turvassa. Ammattitaitoisen isännöinnin merkitys myös kasvaa entisestään. Tähän vaikuttaa mm. asuinrakennusten vanheneminen ja vauhdilla kasvava peruskorjaustarve.

Isännöitsijä myös pitää huolta siitä, että taloyhtiön päätökset tehdään lainmukaisesti, hallitus saa riittävästi tietoa ja käyttää asiantuntijoita apunaan. Isännöitsijä hoitaa myös sekä taloyhtiön hallituksen kokousten että yhtiökokousten järjestelyt ja asianmukaisen kokouskutsun toimittamisen. Isännöitsijä laatii taloyhtiön strategian pohjalta seuraavan tilikauden talousarvion ja yhdessä hallituksen kanssa johtaa taloyhtiötä talousarvion raameissa.

Isännöintipalvelut

TempNorin ammattitaitoinen isännöintipalvelu on kustannustehokas, luotettava ja suunnitelmallinen. Riippumattomuutemme takaa taloyhtiöille vapauden valita ja kilpailuttaa yhteistyökumppanit aina sähköntoimittajasta remonttien valvojaan asti. Tutkimukset osoittavat, että osakkaiden tyytyväisyys taloyhtiöönsä muodostuu erityisesti kolmesta tekijästä: suunnitelmallisesta johtamisesta, asumisen häiriöihin puuttumisesta ja omista vaikuttamismahdollisuuksista. Yhdessä TempNorin isännöitsijöiden ja hallituksen kanssa hyvin hoidettu taloyhtiö lisää asumisviihtyisyyttä, turvallisuutta sekä kasvattaa taloyhtiön ja asunnon arvoa. TempNor on Isännöintiliiton jäsenyritys.

Olemme helposti tavoitettavissasi puhelimitse tai sähköpostilla. Olet myös tervetullut käymään Tornion keskustassa sijaitsevassa toimistossamme, johon on helppo tulla ja johon on esteetön pääsy.

Tarjouspyyntölomake 

Pyydä tarjous isännöinnistä

 

Yhteyshenkilösi isännöinnissä


Taina Korkeamaa

Toimistopäällikkö
LKV, LVV, IAT
Isännöitsijä
Kiinteistönvälittäjä
Puh. 040 678 5476
taina.korkeamaa@tempnor.fi


Timo Sarja 
Isännöinti LKV
040 678 7834
timo.sarja@tempnor.fi


Kristiina Kasala
Toimistotyöntekijä
Puh. 040 678 7830 
kristiina.kasala@tempnor.fi