Okt, 3mh+oh+k+khh+kph+s+at, 105,5 m², Vuolikaisentie 8, Tornio

Okt, 3mh+oh+k+khh+kph+s+at, 105,5 m², Vuolikaisentie 8, Tornio

Kodikas omakotitalo loistopaikalla lähellä päiväkoteja, kouluja ja harrastusmahdollisuuksia. Keskeisellä paikalla varaava takka liesileivinuunilla ja puuhellalla. Säännöllisellä käytöllä pidät kodin lämmityskustannukset tehokkaasti kurissa. Takkakokonaisuus ulottuu myös yhteen kolmesta makuuhuoneesta, joka luo tilaan aivan oman tunnelmansa. Kasvisöljytäytteiset keskuslämmityspatterit luovuttavat lämpöä tasaisesti ja kaikilla laattapinnoilla on mukava lattialämmitys.

Wc ja kodinhoitohuone on uusittu kauttaaltaan vastikään, talossa tehty myös ylläpitoremonttia vuosien varrella. Aamuauringosta on mukava nauttia etupihan lasikuistissa jo aikaisin keväällä ja suurehko katettu kesähuone soveltuu harrastamiseen, loikoiluun, pyykin kuivaamiseen… käyttömahdollisuuksia löytyy!

Autotallissa hyvä puuhastella, ja tilaa on myös rajattu väliseinillä omiksi varastotiloikseen. Rauhallinen takapiha on suojaisa ja kauniisti laitettu. Omasta puutarhasta saat marjat, mansikat, perunat, raparperit sekä yrtit. Koti pihoineen on lämminhenkinen, hyvin huolehdittu ja valmis ottamaan vastaan uuden perheen.

Haluatko tulla katsomaan? Tutustu virtuaaliesittelyymme, ja sovi näyttö vaikka heti. Lisätietoja kohteesta löydät täältä.

Myyntihinta 135 000 €

Kohdetta myy:
Hanna Pölkky
p. 040 678 7828
hanna.polkky@tempnor.fi

Oma kohteesi vielä myymättä? Ei hätää, kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille!

Taidot

Lähetetty

26.4.2019