Okt, 6h + k + khh + kph + s, 240 m²/280 m², Kourilehdontie 341, Tornio

Okt, 6h + k + khh + kph + s, 240 m²/280 m², Kourilehdontie 341, Tornio

Kolmikerroksinen idyllinen talo vehreällä rantatontilla. Tämä kohde sijaitsee Ylivojakkalan maaseutumaisemissa, mutta silti vain 15 km päässä Tornion keskustasta. Talo on hyväkuntoinen ja pinnoiltaan siisti. Talossa on iso tulisija ensimmäisessä kerroksessa, jossa sijaitsee leivinuuni ja puuhella. Kellarikerroksessa on lisäksi takkahuone. Lisämukavuutta tuo ilmalämpöpumppu, joka toimii hyvin niin lämmitykseen, kuin viilennykseen keittiön ja olohuoneen seudulla.

Yläkerrassa sijaitseva päämakuuhuone on erittäin tilava, ja sieltä on pääsy parvekkeelle. Tästä huoneesta saa helposti jaettua tilaa esimerkiksi isolle vaatehuoneelle.
Talossa on lisäksi mahdollisuuksia tehdä uusia huoneratkaisuja ja saada useampi makuuhuone.

Lämmitysjärjestelmää on muutettu vuosien saatossa, ja nykyään käytössä on edullinen maalämpö. Joten näin ison talon lämmityskustannukset ovat tämän uudistuksen ja tulisijojen ansiosta hyvinkin kohtuulliset.

Pihapiiri on iso ja näyttävä. Kiinteistöön kuuluu myös pieni saari, jonne voi tehdä kulun halutessaan vaikka pienellä sillalla. Talon lisäksi tilalla on iso kahden auton talli, puulato, grillikota sekä rantasauna.

Tästä valmis paketti sinulle, joka haluat tilaa niin sisällä kuin ulkona. Mikäli arvostat enemmän maaseudun rauhaa, mutta haluat olla silti lyhyen ajomatkan päässä palveluista, niin tässä on oiva kohde perheellesi.

Tule tutustumaan ja ihastumaan tähän muuttovalmiiseen kokonaisuuteen.

Myyntihinta: 275 000 €

Myyntiä hoitaa: Anna-Elisa Orajärvi / 0406787831 / anna-elisa.orajarvi@tempnor.fi

Lue lisää kohteesta etuovi.com –sivustolta

Oma kohteesi vielä myymättä? Ei hätää, kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille!

Taidot

Lähetetty

14.6.2019