Okt, 6h+k+s+khh+ ak, 214 m², Palsipolku 9, Pirkkiö, Tornio

Tämä tilava ja kodikas rinnetalo taipuu moniin eri tarpeisiin lapsiperheiden suosimalla asuinalueella, aivan Kokkokankaan ala-asteen ja kuntopolkujen tuntumassa.

Alakerrassa on tilava aulatila, makuuhuone ja takkahuone, iso kylpyhuone sekä hulppean kokoinen puusauna. Portaikko johdattaa yläkerran viihtyisään olohuoneeseen, ylhäältä makuuhuoneita löytyy kolme. Keittiö on toimiva ja kaapistoja on riittävästi, työtasoina huoleton kivipinta. Takapihan suojaisalle terassille kulku sekä kodinhoitohuoneen, että rTämä tilava ja kodikas rinnetalo taipuu moniin eri tarpeisiin lapsiperheiden suosimalla asuinalueella, aivan Kokkokankaan ala-asteen ja kuntopolkujen tuntumassa. Alakerrassa on tilava aulatila, makuuhuone ja takkahuone, iso kylpyhuone sekä hulppean kokoinen puusauna. Portaikko johdattaa yläkerran viihtyisään olohuoneeseen, ylhäältä makuuhuoneita löytyy kolme. Keittiö on toimiva ja kaapistoja on riittävästi, työtasoina huoleton kivipinta. Takapihan suojaisalle terassille kulku sekä kodinhoitohuoneen, että ruokailutilan puolelta.

Säilytystilaa ja kaapistoja talossa on reilusti. Arjen sujuvuutta lisää kahden auton katos sekä monikäyttöinen varastohuone/työtila, joka on varmasti monen kotinikkarin mieleen. Talo on yleisilmeeltään siisti ja mittavien remonttien ansiosta tekniikaltaan nykyaikainen ja huoleton. Talo sopii erinomaisesti isommallekin perheelle. Tervetuloa tutustumaan Palsipolkuun!

Myyntihinta 208 000 €

Kohdetta myy:
Hanna Pölkky
hanna.polkky@tempnor.fi
p. 040 678 7828

Oma kohteesi vielä myymättä? Ei hätää, kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille.

 

Taidot

Lähetetty

2.6.2020