Rt, 4mh+oh+k+th+khh+kph+s+2xWC+2xkuiv+at+var, 179,0 m², Lemmikinkatu 1, Tornio

Ihastuttava, ison perheen koti aivan Tornion keskustan liepeillä. Rivitalo, joka avaruudessaan ja omassa rauhassaan tuntuu aivan omakotitalolta. Ilmavat ja reilun kokoiset huoneet, tyylikäs kylpyhuone poreammeineen ja tilava sauna, jossa ainavalmis kiuas. Kaikissa neljässä makuuhuoneessa on reilusti neliöitä ja kaappitilaa, kuten eteisessä ja kodinhoitohuoneessakin. Asunnosta löytyy myös kaksi käytännöllistä kuivaushuonetta; toinen esim. harrastevälineille ja toinen päivittäiseen pyykkihuoltoon.

Olo- ja takkahuoneesta kulku suojaisalle takapihan terassille, johon aurinko paistaa pitkälle iltaan. Piha viettää kauniisti rinteeseen, jossa solisee kesäisin myös vesiputous. Näkymä avautuu etelään Tornion Kaupunginlahdelle ja Lappia-hallin tekonurmelle. Huoneistot erottaa toisistaan autotalli sekä ulkovarasto.

Viime vuosien aikana uusittu paljon pintoja talon henkeä kunnioittaen, joista keittiö viimeisimpänä. Pieni ja rauhallinen taloyhtiö on vakavarainen eikä mittavia remontteja ole suunnitteilla. Tule tutustumaan ja ihastu tähän viihtyisään kaupunkiasuntoon.

Velaton myyntihinta 224 000 €

Kohdetta myy
Hanna Pölkky
hanna.polkky@tempnor.fi
p. 040 678 7828

Oma asuntosi vielä myymättä? Ei hätää, kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille.

 

 

 

Taidot

Lähetetty

23.5.2019