Bemanning – Medarbetare

Som anställd hos oss öppnas många nya dörrar till en utvecklande och intressant karriär. Vi erbjuder dig arbete i din egen bransch eller arbete i andra branscher som skulle passa dig och som du finner intressanta. Vi erbjuder del- eller heltids arbeten, det som lämpligt för dig i din livssituation. Du bestämmer och du har alltid möjligheten att tacka nej till ett uppdrag, utan att det blir några sanktioner.

Vårt omfattande nätverk av samarbetspartners ger dig stora valmöjligheter att välja arbete som motsvarar din yrkesskicklighet.

I anställningsintervjun och innan du börjar på ditt nytt jobb går vi noga genom vilka rättigheter du har som arbetstagare och vad det nya jobbet innefattar. (T.ex. att lönen utgår från de kollektivavtal som verksamheten är bunden till och rättigheter samt skyldigheter i enlighet med avtalet.)

I introduktion för nytt arbete ger vi dig praktisk information om redovisning av dina arbetstimmar mm. Mera nyttig information finner du i Startpaketet. Beroende på arbetsplats ger vi dig även passande arbetskläder.

När du registrerar dig som TempNor arbetare får du dina personliga inloggningsuppgifter till vårt Extranet- system, där du rapportera in dina arbetstimmar, kontrollera och kan göra utskrifter av dina arbetade timmar samt uppdatera din profil. 

START HÄR: EXTRANET